Amina Muaddi

Amina Muaddi

Amina Muaddi’s hoofdrolspelers zijn schattig. Lees verder om haar carrière, netto waarde en familie te ontdekken. Ze is geen vreemde in de schijnwerpers. Als u een fan bent van Egyptische mode, moet u verder lezen om meer te weten te komen. Haar boeiende werk is verschenen in talrijke publicaties wereldwijd, waaronder Vogue en Marie Claire. Amina Muaddi is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle modeontwerpsters van Egypte.

Amina Muaddi’s betoverende steunpunten

Amina Muaddi, de Italiaans-Jordaanse ontwerpster, is een vaste waarde geworden in beroemdhedenkringen. Van Rihanna tot Jahleel Weaver, haar schoenen en accessoires trekken de aandacht van alle social media gebruikers. De ontwerpster won deze week de FN Achievement Award, die ze deelt met Rihanna en Jahleel Weaver. Wij hebben een lijst gemaakt van haar schattige favorieten en leggen uit waarom ze zo populair zijn bij beroemdheden.

In het december 2019 nummer van Vogue Arabia laat Muaddi ons zien hoe je haar kenmerkende prints en kleuren kunt dragen. Haar ontwerpen zijn zo draagbaar, zelfs bij de meest verfijnde gelegenheden. Haar ontwerpen zijn de meest populaire modestukken geworden voor mannen en vrouwen, van aspirant-modellen tot supermodellen. Ze heeft ook een volger op Instagram: Haar volgers volgen haar met haar hashtag: #Aminasladies.

haar carrière

Amina Muaddi’s interesse in mode begon in haar kindertijd. Muaddi groeide op in het postcommunistische Roemenië, waar het socialistische bewind bijna 30 jaar lang de norm was, en werd beïnvloed door haar familie en de popcultuur. De droom om een succesvol ontwerper te worden begon vorm aan te nemen. Als jonge vrouw werkte ze als mode-assistente bij GQ en l’Uomo Vogue. Ondanks de moeilijkheden die zij ondervond, verlangde zij naar de roem, het fortuin en het succes die het ontwerpen van schoenen met zich meebracht.

Amina Muaddi lanceerde haar eerste modelabel in 2008, maar het werd een flop. Sindsdien heeft zij haar tweede lijn gelanceerd, die zij in Italië heeft ontworpen en geproduceerd. Vorig jaar had het merk een omzet van 20 miljoen euro. Muaddi verkoopt haar producten momenteel bij Bergdorf Goodman in New York, en haar ontwerpen zijn nu in meer dan 70 landen verkrijgbaar. Amina Muaddi heeft een breed assortiment handtassen en accessoires.

Amina Muaddi is geboren in Roemenië, is van Roemeense en Jordaanse afkomst en heeft een gemengd erfgoed. Haar ouders scheidden toen ze zes was, maar ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in Roemenië. Later verhuisde ze naar Italië en richtte haar eigen luxelabel op, Oscar Tiye. Haar ontwerpen werden gepresenteerd op de Milan Fashion Week. Vandaag leidt Muaddi een luxueus leven met haar familie.

De in Roemenië geboren modeontwerpster en social media-influencer Amina Muaddi studeerde mode aan het Europees Instituut voor Design in Milaan. Na haar afstuderen werkte ze als styliste voor gerenommeerde tijdschriften als L-U-Vogue, Conde Nast en GQ. Vandaag heeft ze haar eigen schoenencollectie en haar unieke schoenen zijn het gesprek van de dag geworden.

Als professioneel schoenmaakster werkt Amina Muaddi met vele beroemde sterren en merkambassadeurs. Haar werk heeft haar zelfs een goed inkomen opgeleverd. Als model voor haar eigen lijn verdient Amina extra geld door met grote merken te werken. Zowel Rihanna als A$AP Rocky hebben Amina ingehuurd om schoenen te ontwerpen voor hun lijn Fenty, en ze heeft ook op verschillende mode-evenementen over de catwalk gelopen.

Haar nettowaarde

Amina Muaddi’s nettowaarde wordt geschat op ongeveer 7 miljoen dollar in 2022. Haar carrière als modeontwerpster heeft haar ontelbare onderscheidingen opgeleverd, waaronder talrijke coververhalen voor prestigieuze modetijdschriften. Ze is een populaire Instagram gebruiker met meer dan 1 miljoen volgers, en haar schoenen zijn gedragen door vele beroemdheden. Verwacht wordt dat haar nettowaarde nog verder zal stijgen met het succes van haar nieuwste schoenencollectie.

Als jong meisje werd Amina Muaddi verliefd op mode en begon zij mode te studeren in Milaan, Italië. Tijdens haar studies werkte ze als styliste voor Vogue Italy en GQ Magazine. Sinds haar begin in de mode-industrie heeft zij met vele beroemdheden gewerkt en is zij haar eigen modelijn begonnen. Volgens het laatste tijdschrift Forbes zal Muaddi’s nettowaarde tegen het einde van het jaar zijn gestegen tot meer dan 7 miljoen dollar.

Haar moeder, Felicia Cara Burcea, is de ontwerpster van haar meest populaire schoenen. Zij beschouwt haar moeder als haar belangrijkste rolmodel op het gebied van stijl. In feite heeft ze veel foto’s met haar moeder gedeeld. Amina Muaddi groeide op in Jordanië en Roemenië. Ze heeft niet onthuld wie haar vriend is. Ze deelt veel foto’s met haar beste vriend Yigit Turhan. Het is onmogelijk Muaddi’s nettowaarde te schatten zonder een gedetailleerde analyse van haar carrière en persoonlijke leven.

Amina Muaddi is een Jordaans-Roemeense modeontwerpster, schoenontwerpster en onderneemster. Haar gelijknamige collectie schoenen en hakken heeft haar wereldwijd vele fans opgeleverd. Haar werk heeft in Vogue gestaan en ze heeft samengewerkt met beroemde Hollywoodsterren. Als social media influencer heeft ze samengewerkt met Kendall Jenner, Hailey Bieber en Rihanna.

In 2018 werd Amina ingehuurd door hiphopartieste Rihanna om te werken voor haar luxe modehuis “Fenty”. Ondanks de geruchten heeft zij haar relatiestatus nooit publiekelijk bekend gemaakt. Naast haar modecarrière heeft zij ook op verschillende evenementen opgetreden en samengewerkt met andere bekende namen uit de muziekindustrie. Ondanks haar indrukwekkende CV zal Amina Muaddi’s nettowaarde blijven groeien naarmate ze haar merk verder opbouwt en uitbreidt.

Haar familie

Amina Muaddi groeide op in Roemenië en studeerde modeontwerp aan het Europees Instituut voor Design in Milaan. Daarna werkte ze als styliste in verschillende winkels en ontdekte ze haar interesse in schoenontwerp. Zij verhuisde naar de Riviera del Brenta in Italië, waar zij het ambacht leerde van ambachtslieden en leveranciers. In 2013 was ze medeoprichter van Oscar Tiye, een premium schoenenmerk dat debuteerde op de Milan Fashion Week.

Haar moeder, Felicia Cara Burcea, was haar grootste voorbeeld in stijl. Ze postte vaak foto’s van haarzelf en haar moeder samen. Het echtpaar bracht het grootste deel van hun leven door in Roemenië, maar verhuisde terug naar Jordanië toen Amina nog een klein meisje was. Haar moeder is ook haar grootste stijlicoon, en ze is bekend om foto’s van zichzelf te posten met haar moeder en broer Rihanna. Het stel ging in 2006 uit elkaar toen Amina zes jaar oud was. Na haar terugkeer naar Roemenië, kreeg Amina thuis les. Ze adoreerde ook Rihanna, die de peetmoeder is van haar fans.

Amina Muaddi werd geboren in een Roemeens middenklasse gezin. Haar moeders naam is Felicia Cara Burcea en ze komt uit Roemenië. Ze heeft in interviews gezegd dat haar moeder haar grootste stilistische invloed was. Ze heeft foto’s van haar moeder gedeeld met haar volgers op sociale media. Zij maakt al sinds haar jonge jaren deel uit van de modewereld. Maar het is niet helemaal duidelijk hoe haar gezinsleven was voordat ze beroemd werd.

Amina Muaddi is een Roemeens-Jordaanse van gemengd ras. Zij groeide op in Jordanië en verhuisde later met haar moeder naar Roemenië. Zij studeerde mode-ontwerp aan het Europees Instituut voor Design in Milaan. Na haar afstuderen, werkte ze als styliste. Haar familie is niet erg bekend, maar haar carrière in de mode heeft haar over de hele wereld gebracht. Amina Muaddi heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor haar unieke ontwerpen.

Amina Muaddi is een Jordaans-Roemeense modeontwerpster. Ze heeft een grote aanhang op Instagram, waar ze foto’s plaatst van Kylie Jenner en Lady Gaga die haar schoenen dragen. Het bedrijf was zo populair dat ze onlangs een samenwerking is aangegaan met Rihanna’s Fenty merk. Amina Muaddi’s familie komt uit Roemenië, hoewel ze haar eerste jaren in Jordanië doorbracht.

Amina Muaddi online shop

Amina Muaddi is een bekende schoenenontwerpster en wordt geassocieerd met de Gilda muiltjes. Haar ontwerpen worden door beroemdheden gevolgd en zijn heerlijk om te dragen. Zij werkt nauw samen met de inkopers bij Browns Fashion om ervoor te zorgen dat haar producten aan de behoeften van haar klanten voldoen. De online winkel van Amina Muaddi heeft een beperkt assortiment producten op voorraad. Om uw nieuwe paar Amina Muaddi hakken te bestellen, bezoek de Amina Muaddi Shop.

Amina Muaddi is een half-Roemeense, half-Jordaanse ontwerpster wier schoenencollectie een interculturele verkenning van stijl is. De ontwerpster lanceerde haar merk in 2017 in Parijs na haar studie aan het European Institute of Design in Milaan en na samengewerkt te hebben met enkele van ‘s werelds grootste namen in de mode-industrie. Haar ontwerpen worden gekenmerkt door haar iconische vierkante hak, glinsterende stoffen en speelse persoonlijkheden.

Ondanks een lange lijst van fans van beroemdheden, is Amina Muaddi niet ver van haar wortels afgedwaald. De ontwerpster studeerde schoenmaken in Italië, waar zij mede-oprichter was van het merk Oscar Tiye. Ze werkte ook samen met de Franse modeontwerper Alexandre Vauthier. Zij combineert haar klassieke opleiding met een kosmopolitische smaak. Het resultaat is een collectie die zowel stijlvol als comfortabel is.

Amina Muaddi Sale

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle schoen of een hooggehakte pump, in de Amina Muaddi Sale vindt u zeker het perfecte paar. De schoenen van de ontwerper zijn gemaakt in Italië en Frankrijk en worden gekenmerkt door felle kleuren en geometrische hakken. Muaddi’s expertise komt voort uit haar vele jaren als ontwerper in Frankrijk. Ze studeerde modeontwerp in Italië, was medeoprichtster van haar eerste schoenenmerk met Oscar Tiye en werkte samen met Alexandre Vauthier om haar kenmerkende stijlen te creëren.

De meest trendy accessoires zijn gemaakt voor felle, felle kleuren en kristallen versieringen, en Amina Muaddi’s Begum Slingback is terug in een frisse witte tint met een sprankelende kristallen versiering. Combineer hem met een zwart mini-jurkje om hem nog meer te laten schitteren, of met een chique mini-crossbodytas om de look af te maken. In de uitverkoop van Amina Muaddi vindt u de nieuwste designerschoenen en een reeks klassieke stijlen om uw garderobe naar een hoger niveau te tillen.

Titel

Nach oben