Canada Goose

Canada Goose

Canada Goose is een Canadees merk dat stijl en functionaliteit combineert. Hun omzet is verdrievoudigd van CA$200 miljoen in 2003 tot CA$403 miljoen in 2017. In 2013 verwierf Canada Goose een meerderheidsaandeel in een Canadese aannemer en begon het met de productie van zijn jassen in Winnipeg. In 2018 schatte het bedrijf zijn omzet op CA$ 1,8 miljard. Hoewel de jassen op de markt worden gebracht voor atleten die koud weer hebben, zijn ze gemaakt van coyote-bont. Sinds 2006 protesteren dierenrechtengroeperingen tegen het bedrijf omdat het dieren doodt voor bont. De dierenrechtenactivisten beweren dat de vallen die worden gebruikt om de dieren te vangen, schadelijk zijn.

In 2013 kreeg Canada Goose nieuwe bekendheid nadat Kate Upton een Canada Goose parka droeg op de cover van Sports Illustrated. Dit beeld versterkte de reputatie van het bedrijf als een duur statussymbool. Ongeacht de controverse over het gebruik van dierenbont door het bedrijf, is het logo een iconisch onderdeel van het merk geworden. Het Canada Goose logo is een iconisch beeld dat wordt geassocieerd met koud weer en wintersport. Het is synoniem geworden voor kwaliteit, prestaties en duurzaamheid.

Het merk is een statussymbool geworden voor veel welgestelde mensen. De jassen zijn zo duur geworden dat vele Canadezen een Canada Goose hebben gekocht om bij hun dure auto te passen. Maar hoe is het merk Canada Goose zo’n machtig merk geworden? Het bedrijf werd meer dan 60 jaar geleden in Toronto opgericht. Oorspronkelijk maakte het merk mackintoshes, wollen vesten en sneeuwmobielpakken. Deze producten waren geliefd bij boswachters, hondenslee-rijders en mensen die in het hoge noorden woonden. In de loop van de tijd diversifieerde het bedrijf zich naar een stedelijke klantenkring.

Canada Goose online shop

Het “Made in Canada” label op Canada Goose jassen is een belangrijk onderdeel van het succes van het merk. Het staat voor uitmuntendheid, innovatie en traditie. De donsjassen van dit iconische merk zijn warm en comfortabel, en veel topsporters vertrouwen op hun uitrusting. Sommigen van hen, zoals Lance Mackey en Ray Zahab, zijn zelfs recordhouders in de Yukon Quest hondenslee-race.

Er zijn veel redenen om Canada Goose te dragen, maar de naam alleen al is genoeg om u ervan te overtuigen een donsjack te kopen. De Canada Goose online shop staat bekend om zijn hoge kwaliteit, behaaglijke fleece, perfect comfort en modieuze looks. Het is bekend dat veel beroemdheden Canada Goose jassen dragen tijdens het filmen. Veel cameraploegen hebben zichzelf zelfs uitgerust met deze jassen tijdens het filmen. Geen wonder dat ze zo populair zijn.

Canada Goose werd opgericht in 1924 en is uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van koud-weer kleding. Het Canadese bedrijf produceert 100% van zijn kledingstukken van hoge kwaliteit in eigen land. De nieuwste collectie Canada Goose jassen omvat alles van lichtgewicht pufferjacks tot duurzame donzen parka’s. Waar u deze winter ook heengaat, u bent op alles voorbereid. Bezoek gewoon de officiële Canada Goose online shop voor uw favoriete Canada Goose jas.

Hoe vind je een Canada Goose Sale

Als u op zoek bent naar een Canada Goose Sale maar de juiste deal niet kunt vinden, schrijf u dan in op een e-maillijst om de laatste aanbiedingen te ontvangen. Als u zich aanmeldt, krijgt u in een vroeg stadium toegang tot de aanbiedingen en doet u mee aan een prijsvraag om een dagje te gaan winkelen. Volg zeker de links in deze e-mails naar Canadese merken. De link die zegt “Koop goedkope Canada Goose jassen” is meestal oplichterij.

Wanneer u online winkelt, zoek dan naar een kortingscode waarmee u een percentage op uw aankoop krijgt. Farfetch biedt veel artikelen aan met kortingen tot 60%, en je kunt ook profiteren van gratis verzending. Canada Goose jassen zijn niet goedkoop, maar ze bieden producten van hoge kwaliteit, en deze aanbiedingen kunnen u veel geld besparen op de lange termijn. Zodra u een aanzienlijk bedrag hebt gespaard, kunt u de Canada Goose jas van uw dromen kopen.

Als je online winkelt, kijk dan uit naar het Canada Goose logo. Het logo van het merk zal verschijnen op elk Canada Goose product dat je koopt. Wees niet bang om verschillende websites af te struinen, aangezien deze bedrijven regelmatig speciale aanbiedingen hebben. Als u toch bezig bent, moet u ook de recensies lezen om er zeker van te zijn dat u de juiste krijgt. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt! Canada Goose biedt zowel heren- als damesjassen aan, dus snuffel gerust rond.

Als je online aan het winkelen bent, vergeet dan niet om Canada Goose’s Sale sectie te bekijken. Hier vindt u een ruime keuze aan stijlen en materialen die passen bij uw stijl en budget. Zelfs als je een paar stukken aan je garderobe wilt toevoegen, vind je hier geweldige aanbiedingen. En aangezien Canada Goose jassen bekend staan om hun isolerende eigenschappen, kun je niet ver mis gaan. Als u geld wilt besparen bij het kopen van een nieuwe jas, overweeg dan een Canada Goose sale.

In december 2014 opende Canada Goose een showroom en kantoor in New York City, en in januari kocht het nog een productiefaciliteit van een aannemer. Het bedrijf opende ook een fabriek in Winnipeg. De omzet van het bedrijf bedroeg vorig jaar ongeveer 200 miljoen dollar. Het merk opende eind 2016 ook een winkel in Toronto’s Yorkdale Shopping Centre. Dit was een grote stap voor het Canadese merk. Opnieuw werd er veel geld verdiend.

Een Canada Goose jas is een aanzienlijke investering. Het Canadese merk heeft jaren besteed aan het perfectioneren van het ontwerp van zijn jassen. Deze bovenkleding is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme kou en wind. Het Canadese merk staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. U kunt dus verwachten dat u uw nieuwe jas vele jaren zult dragen. En het beste deel? Canada Goose jassen worden geleverd met een levenslange garantie! Als je niet overtuigd bent, beschouw een Canada Goose jas dan als een investering.

Titel

Nach oben