Bvlgari

De BVLGARI Collectie door Bulgari

Als u op zoek bent naar een Italiaans luxemerk, is Bulgari een uitstekende keuze. Het bedrijf is bekend om zijn juwelen, horloges, parfums, lederwaren en accessoires. Dit artikel zal u helpen de verschillen tussen echte en namaak BVLGARI juwelen te identificeren en meer te weten te komen over enkele van de meest populaire collecties. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos sieraad of iets om aan uw collectie toe te voegen, dit merk heeft het voor u.

Imiterende BVLGARI juwelen

Als u een liefhebber bent van mooie juwelen, hebt u waarschijnlijk gehoord over de gevaren van het kopen van namaak Bvlgari juwelen. Maar wat zijn deze vervalsingen precies, en hoe kun je ze herkennen? De meest voor de hand liggende tekenen van namaak Bvlgari juwelen zijn de gebruikte goedkope materialen en de ruwe randen. De ring B. Zero 1, bijvoorbeeld, heeft afzonderlijke schakels die kunnen worden samengedrukt, terwijl de namaak-exemplaren zijn gemaakt uit één stuk metaal met geëtste groeven. Evenzo heeft een Serpenti-armband of -ring afzonderlijke schakels die eruitzien als schubben, terwijl een namaakjuweel uit één massief stuk metaal is vervaardigd.

Parentesi-stukken zijn meestal gemaakt van 18-karaats goud, maar er zijn ook imitaties te vinden die andere materialen bevatten, zoals diamanten of keramiek. Deze imitaties hebben gewoonlijk een stempel dat hen als Bvlgari identificeert, evenals het gewone Europese goedkeuringsmerk en het Italiaanse makersmerk. Als u niet zeker bent, kunt u controleren of de ring een stalen binnenzetting heeft.

Je kan zelfs goedkope imitaties vinden van Bvlgari’s iconische Tubogas ringen. Het Italiaanse merk introduceerde deze stijl eind jaren veertig, maar hij lijkt niet precies op het origineel. Deze stijl weerspiegelt de industriële luxe van het naoorlogse tijdperk en is voorzien van flexibele schakels van gaas die de beweging van een slang nabootsen. Een goedkope imitatie van Bvlgari juwelen is lang niet zo indrukwekkend als het origineel.

Er zijn veel andere vervalsingen, maar Webr is een van de beste plaatsen om imitatie Bvlgari juwelen te kopen. Naast juwelen biedt Webr ook een ruime keuze aan andere op Bvlgari geïnspireerde artikelen. Zo zijn er bijvoorbeeld koraaljuwelen, diamanten ringen, oogverblindende hangers en oorbellen. Als u op zoek bent naar een mooie, betaalbare imitatie van het merk Bvlgari, moet u op Webr.

BVLGARI Tubogas Technique

De Tubogas-techniek van BVLGARI maakt gebruik van een unieke methode om goud rond een stalen kern te wikkelen zonder te solderen. De gouden en stalen banden grijpen in elkaar en de afgeronde contouren verbergen de binnenstructuur van het sieraad volledig. De wikkelbanden geven de ring zijn karakteristieke veerkracht en een zeer comfortabele pasvorm. De techniek dateert uit de tweede helft van de negentiende eeuw en werd voor het eerst toegepast door Bulgari in 1948. De naam Tubogas is een toespeling op het Italiaanse woord tubo gas, wat vertaald buis betekent.

De tubogas-techniek is een buitengewoon staaltje van micro-engineering en wordt uitgevoerd in het atelier van Bvlgari in Valenza, Italië. Het vereist speciale vaardigheden, zoals het vlechten van de draden, om het uiteindelijke uiterlijk te bereiken. Omdat er niet gesoldeerd hoeft te worden, is het ingewikkelde proces om een Tubogas armband te maken tot in de perfectie verfijnd. Het oorspronkelijke ontwerp was goud, maar Bvlgari experimenteerde met verschillende metalen, zoals staal en geel goud, om chromatische effecten te bereiken.

In de jaren 1940, introduceerde Bulgari de eerste Serpenti polshorloges. De horloges werden gemaakt met behulp van een unieke techniek die bekend staat als Tubogas, wat “gasbuis” betekent. Een tubogas-ketting is een hol stuk goud dat soepel en licht is. Bulgari’s goudsmeden besteedden 15 jaar aan het perfectioneren van deze techniek en creëerden een horloge dat al snel iconisch werd.

De oorspronkelijke tubogas-techniek was een arbeidsintensief proces dat resulteerde in een horloge met een slanke en soepele kast. Het eindproduct was elegant, strak en ongelooflijk duurzaam. Vandaag de dag blijft Bulgari de Tubogas techniek ontwikkelen om de mooiste en meest functionele uurwerken te produceren. Deze techniek is een essentieel onderdeel van de Bulgari collectie omdat hij zo onderscheidend is.

De oorspronkelijke Tubogas techniek werd voor het eerst gebruikt in de jaren 1940 op de Serpenti horloges en is sindsdien nieuw leven ingeblazen door Bvlgari. Het was een unieke techniek waarbij de pols in spiralen werd gewikkeld en die vanaf het begin populair was. Door zijn eenvoud en schoonheid onderscheidt het zich van de rest van de horlogecollecties. De Tubogas techniek is een tijdloze stijl die alle genres en uurwerken overstijgt.

BVLGARI Serpenti collectie

De BVLGARI Serpenti collectie is geïnspireerd op de oude mythen en legenden rond de slang. De slang is al lang een symbool van kracht, genezing en wedergeboorte, en het merk BVLGARI laat zich inspireren door de esthetische elementen die deze wezens zo begeerlijk maken. De naam BVLGARI is afgeleid van het Italiaanse woord voor slang, serpenti. De Serpenti collectie is echter meer dan alleen een symbool, het staat ook voor krachtig design.

De Serpenti Viper Collection is geïnspireerd op de slang en omvat een halsketting en oorbellen versierd met diamanten op de kop en de staart van de slang. De ketting is elegant en belichaamt de geest van de kronkelende slang. Deze op slangen geïnspireerde juwelen zijn het perfecte geschenk voor zelfbewuste en mondige vrouwen. Als u op zoek bent naar een gedurfd statement, zijn de op slangen geïnspireerde juwelen van BVLGARI een unieke manier om uw stijl en persoonlijkheid te tonen.

Het iconische slangenontwerp van het Bulgari Serpenti horloge en armband is een echt in het oog springend accessoire. De slangenvormige wijzerplaat en de karakteristieke roze saffier cabochon geven dit stuk een unieke charme. De Serpenti collectie vertegenwoordigt de legendarische slang, die altijd een belangrijke rol heeft gespeeld in het universum. Of je ze nu dagelijks draagt of voor speciale gelegenheden, Serpenti juwelen zijn een gespreksonderwerp.

De Bulgari Serpenti armband en horloge maakten een comeback in de jaren 1970. Hij is veerkrachtig en ergonomisch en werd in 2009 geherinterpreteerd met keramische wikkelingen en omwonden lederen banden. In 2019 omvat de Serpenti collectie ook unieke Serpenti Seduttori armbanden. Enkele voorbeelden van deze stijlen zijn hieronder opgesomd. Dus, wat is jouw stijl?

De nieuwste Serpenti collectie werd voor het eerst getoond tijdens de New York Fashion Week. In samenwerking met Alexander Wang, hebben Bvlgari en Alexander Wang de “Serpenti Through the Eyes of Alexander Wang” collectie ontworpen. De collectie omvat een fanny pack, een portemonnee en een clutch in drie nieuwe kleuren, met nieuwe kleurvariaties toegevoegd aan het oorspronkelijke zwart en wit. De tas viel op tussen de andere stukken en zal waarschijnlijk een bestseller worden in China.

BVLGARI Parentesi

De BVLGARI Parentesi is een icoon geworden voor zowel mannen als vrouwen. Dit uurwerk werd voor het eerst gelanceerd in een beperkte oplage en werd met Kerstmis 1975 naar de beste klanten van het bedrijf gestuurd. Dit horloge verspreidde zich snel op de Italiaanse markt zonder reclame en trok meer klanten naar de Condotti winkel. Hier zijn nog enkele feiten over dit uurwerk:

De naam is afgeleid van de Tubogas-technologie, die het horloge flexibel maakt. De Tubogas-techniek is een eeuwenoude techniek en vergt verscheidene uren van geschoold werk om de klok te maken. Het Tubogas-motief is gebaseerd op de vorm van gasleidingen die van de jaren 1920 tot de jaren 1970 werden gebruikt. Bulgari herzag deze techniek in de jaren 1970 en maakte er een handelsmerk van. Het slangenhorloge was een populair ontwerp dat uitdrukking gaf aan het streven van het bedrijf naar mode, design en functie.

De naam Parentesi komt van het Italiaanse woord voor haakjes. De Parentesi collectie is gebaseerd op de vormen van Romeinse straatstenen en werd ontworpen om zowel functioneel als mooi te zijn. De mat zilveren wijzerplaat en wijzers in 18-karaats geelgoud benadrukken het verfijnde ontwerp. De kroon met drukkers in 18-karaats geel goud maakt de look compleet. Dit is een uitstekende keuze voor een verlovingsring of een speciale gelegenheid.

Bvlgari online shop

Bvlgari’s e-commerce platform biedt niet alleen een uitgebreid assortiment van luxe accessoires, maar ook innovatieve technologieën die het winkelen voor Bvlgari stukken moeiteloos maken. Zo zijn er 3D-productafbeeldingen en augmented reality beschikbaar op de Bvlgari-webshop, en kunnen klanten deze 3D-afbeeldingen schalen om te begrijpen hoe groot of klein ze zijn. Voor de toekomst zijn revolutionaire technologische componenten gepland, zoals spraakgestuurd zoeken, zodat klanten gemakkelijk de juiste maat voor hen kunnen vinden.

De online winkel biedt ook gratis verzending, flexibele levering en gratis retourneren voor een probleemloze winkelervaring. Klanten kunnen ook op elk moment producten terugbrengen, ongeacht of ze online of in een boetiek werden gekocht. De Bvlgari online shop zal binnen 90 dagen uitbreiden naar nog eens zeven landen. Daartoe behoren de Verenigde Arabische Emiraten, Mexico en Korea. Wij hopen dat deze landen dit voorbeeld spoedig zullen volgen.

Bvlgari, opgericht in 1884, is een Italiaans luxemerk. Het heeft een lange geschiedenis van het produceren van de beste kwaliteitsproducten en wordt algemeen beschouwd als een van ‘s werelds toonaangevende luxemerken. Bvlgari, opgericht door een Griekse zilversmid, vestigde zich al snel in Rome en werd een van de bekendste luxemerken. Vandaag de dag heeft Bvlgari wereldwijd winkels in enkele van de meest exclusieve winkelstraten ter wereld. Met zijn gevarieerde collectie luxueuze accessoires en juwelen heeft Bvlgari de concurrentie achter zich gelaten en is het synoniem geworden van Italiaanse elegantie.

Als u op zoek bent naar een klassiek horloge, dan bent u bij Bvlgari aan het juiste adres. Deze designerhorloges, gemaakt door ‘s werelds meest getalenteerde horlogemakers, weerspiegelen de verfijnde stijl en elegantie van de moderne vrouw. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan horloges, waaronder die met elegante banden en opvallende wijzerplaten. Naast uurwerken vindt u er ook accessoires van diverse edelstenen, waaronder een reeks zeldzame en exotische edelstenen.

Bvlgari Sale

Als u op zoek bent naar een Bvlgari Sale, zijn er een paar tips om in gedachten te houden. Dit Italiaanse juwelenmerk is beroemd om zijn tijdloze stukken die door elke vrouw kunnen worden gedragen. De Serpenti collectie werd gelanceerd in de jaren 1940 en bevat edelstenen en een kronkelende tubogas armband. Het kenmerkende slangenmotief en de slanke tubogas-constructie zijn synoniem geworden met het merk. Als u op zoek bent naar geweldige aanbiedingen voor prachtige Bvlgari juwelen, kijk dan eens op deze sites.

Een manier om een goede deal te vinden voor Bvlgari juwelen is om ze tweedehands te kopen. Een goede juwelier verkoopt u een Bvlgari horloge voor $3.900 tot $4.600. Als u echter op zoek bent naar een bijzonder zeldzaam stuk, kunt u overwegen het aan een veilinghuis te verkopen, waar u waarschijnlijk een hogere prijs zult krijgen. Als u niet zeker bent of u uw stuk op een veilingsite kunt verkopen, kunt u het naar een deskundige brengen om de staat ervan te laten bepalen.

Naast luxe horloges en juwelen biedt BVLGARI ook een uitgebreid assortiment accessoires aan. De ringencollectie wordt gekenmerkt door gedurfde vormen en spiegelende oppervlakken. Het Octo-horloge, bijvoorbeeld, is geïnspireerd op gebeeldhouwde vormen die op het Romeinse Forum zijn gevonden. Andere BVLGARI stukken zijn halskettingen, armbanden en zelfs horloges. U kunt ook een Bvlgari uitverkoop vinden op de website. Deze stukken zullen je zeker opvallen bij de juiste mensen.

Wanneer u luxe juwelen koopt, zorg er dan voor dat u een gerenommeerde verkoper vindt. BVLGARI is een klassiek Italiaans juwelenmerk dat al sinds 1884 bestaat. Het is gespecialiseerd in grote, zeldzame edelstenen en combineert traditionele en moderne stijlen met een uitgesproken Italiaanse flair. Opgericht in Rome, is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig luxeartikelenbedrijf dat klanten over de hele wereld blijft verrukken. De kwaliteit en stijl van Bulgari juwelen is ongeëvenaard.

Wanneer u Bvlgari juwelen koopt, zorg er dan voor dat u de geschiedenis van het merk leert kennen. De oprichter, Alon, was zeer beroemd om zijn prachtige juwelen. Hij was ook de inspiratiebron voor de huidige collectie van 130 meesterwerken geïnspireerd door de Hof van Eden. Tijdens de twintigste eeuw werd het merk populair bij de royals van Hollywood en werd het zelfs populair bij de traditionele royalty’s. In de jaren 1930 werd het beloond met de titel van Rechtvaardige onder de Volkeren.

Als u op zoek bent naar het perfecte stuk maar niet de volle prijs kunt betalen, probeer dan Vestiaire Collective. Deze luxe website is een geweldige plek om het stuk te vinden dat je altijd al wilde voor een lagere prijs. Als je de originele prijs niet kunt betalen, kun je een ouderwets stuk vinden voor een fractie van de prijs. Het is ook een geweldige plek om stukken te kopen uit eerder populaire collecties.

Titel

Nach oben