Tory Burch

Tory Burch – meer dan een mode-ontwerpster

We hebben allemaal gehoord van Tory Burch, de mode-ontwerpster en filantroop. Maar wat heeft ze nog meer bereikt? Het volgende artikel is bedoeld om u kennis te laten maken met de veelzijdige persoon die zij is. Naast modeontwerpster is Tory Burch ook ondernemer en filantroop. Lees verder om meer te weten te komen over deze opmerkelijke vrouw. En kijk uit naar het volgende artikel in deze serie!

Tory Burch is een mode-ontwerpster

Tory Burch is een Amerikaanse mode-ontwerpster, ondernemer en filantroop. Zij is de chief creative officer en uitvoerend voorzitter van Tory Burch LLC. In 2020 werd ze door Forbes gerangschikt als de 88ste machtigste vrouw ter wereld. Onder haar vele onderscheidingen, is zij ook de ontvanger van verschillende eredoctoraten. Haar meest recente onderscheiding is het 88e eredoctoraat van Yale University.

Na haar studie kunstgeschiedenis op de universiteit ging Tory Burch werken in PR en marketing voor merken als Vera Wang en Ralph Lauren. Ze droomde ervan een imperium op te bouwen en begon krantenknipsels en oude foto’s van beroemdheden te verzamelen. In 2007 trouwde Tory Burch met haar man Chris Burch en lanceerde haar eerste collectie. De eerste collectie die ze ontwierp was in acht maanden klaar. De collectie was onmiddellijk uitverkocht en Tory Burch is nu wereldwijd bekend.

Het merk Tory Burch is zowel nationaal als internationaal steeds populairder geworden. Haar collectie wordt elk seizoen tijdens de New York Fashion Week gepresenteerd. Fans en critici waarderen haar ontwerpen. Haar collecties zitten vol gedurfde kleuren, exclusieve details, grafische prints en vrouwelijke ontwerpen. Tory Burch is erkend voor haar humanitaire werk en ontving de Sandra Taub Humanitarian Award van de Breast Cancer Research Foundation. Het merk Tory Burch is een must-have geworden voor fashionista’s.

Tory Burch is ook een actieve supporter van de kunsten. In 2008 richtte zij de Tory Burch Foundation op om vrouwen in ontwikkelingslanden te helpen ondernemer te worden. De stichting werkt samen met ACCION USA, een non-profit binnenlandse microfinancieringsorganisatie. Zij steunt de stichting met de producten die in haar winkels worden verkocht. Zij is ook bestuurslid van het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center en was voorzitter van het American Ballet Theatre Spring Gala in 2006. Ze werd geëerd op de C.H.I.P.S. lunch ten bate van het Children’s Institute, Inc.

Tory Burch is al vele jaren een filantroop. In 2009 richtte zij de Tory Burch Foundation op om de economische zelfstandigheid van vrouwen te bevorderen. Deze organisatie steunt de opleiding van vrouwen, de toegang tot kapitaal en de toegang tot digitale middelen. In maart 2019 ontving ze een subsidie van 50 miljoen dollar van Bank of America voor haar programma om vrouwen mondiger te maken. Burch heeft ook zitting gehad in de raad van bestuur van de Council of Fashion Designers of America en de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center Society. Zij is ook bestuurslid geweest van de Barnes Foundation en het Jay H. Baker Retailing Center aan de Wharton School of Business.

Tory Burch heeft een benijdenswaardig leven. Op haar sociale media-accounts documenteert ze familiereünies in Hawaï, visreizen op de Bahama’s en reizen naar India en Parijs. Ze heeft zelfs een blog over haar reizen. Zij heeft een trouwe aanhang in de mode-industrie en heeft gewerkt om het merk te laten uitgroeien tot een levensstijl van vele miljoenen dollars. Het merk Tory Burch is tijdloos en klassiek met een moderne gevoeligheid.

Ze is een filantroop

Als u ooit een van ‘s werelds beroemdste boeken hebt gelezen, bent u ongetwijfeld de zin “Zij is een filantroop” tegengekomen. Wat is filantropie, en wat betekent het? Het is een vorm van altruïsme waarbij particuliere initiatieven worden genomen om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Vandaag kiezen meer mensen dan ooit tevoren voor filantropie om hun gemeenschap te verbeteren.

Het boek staat vol met inspirerende citaten, waaronder citaten van Albert Einstein en Audrey Hepburn. Het voorwoord is van Scott Elkins, een filantroop en hoofd van de VS-campagne van de Margaret Thatcher Scholarship Trust. De inleiding van het boek is van Georgina Bloomberg, mede-oprichtster van de liefdadigheidsorganisatie van de Verenigde Naties, de Equestrian Sports Foundation.

Het woordenboek definieert “zij is een filantroop” als iemand die haar tijd, schat, vaardigheden of ervaring bijdraagt om mensen in nood te helpen. Een filantroop kan iedereen zijn, ongeacht status, rijkdom of achtergrond. Een 15e-eeuwse definitie van filantropie omvatte “de mensheid liefhebben” en “werken voor haar welzijn”

Ze is een zakenvrouw

Tory Burch, een modemerk met een miljard dollar, is een zakenvrouw met een inspirerend verhaal. Het merk werd opgericht met een missie om sociaal verantwoordelijk te zijn en vrouwen mondiger te maken. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en groeide in minder dan tien jaar uit tot meer dan twee miljard dollar. Al doende heeft zij waardevolle lessen geleerd over leiderschap en ondernemerschap. Zij heeft echter ook een aantal obstakels moeten overwinnen op haar weg.

Op jonge leeftijd was Tory Newton rusteloos en begon met scrapbooking. Ze begon silhouetten te verzamelen en toonde ze aan vooraanstaande modeontwerpers. Ze waren behoorlijk onder de indruk. Haar ondernemingsgeest werd gewekt door een televisiespotje na de aanslagen van 11 september 2001. Sindsdien heeft Tory Burch haar ideeën kunnen verspreiden en is zij een wereldwijd succes geworden. Zij is ook een inspiratie voor andere zakenvrouwen.

In haar persoonlijke leven concentreert Tory Burch zich op het emanciperen van andere vrouwen. Haar stichting helpt vrouwen in het bedrijfsleven te ondersteunen door middel van mentorschap, netwerken en voorlichting over ondernemerschap. De stichting heeft mentorsessies georganiseerd in New York City, Dallas en San Francisco. Zij is ook medesponsor geweest van een aantal evenementen ter verbetering van de positie van vrouwen. Zij is tevens een actief lid van de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen. In 2007 was Burch voorzitter van het jaarlijkse Spring Gala van het American Ballet Theater.

Hoewel haar persoonlijke leven turbulent is geweest, heeft Tory Burch haar mislukkingen nooit op haar bedrijf afgewenteld. De ontwerpster heeft ook gesproken over sociale verandering op evenementen zoals de Tory Burch Foundation Summit. Zij is een ontwerpster die graag met kleur speelt en haar collecties moedigen haar klanten aan om het leven in kleur te leven. Tory Burch is een zakenvrouw met een groot gevoel voor stijl. Zij staat ook bekend als sociaal ondernemer.

Een van haar vele liefdadigheidsinitiatieven is de Tory Burch Foundation, die een uitzonderlijk voorbeeld van filantropie is. De stichting steunt de economische emancipatie van vrouwen door mentorschap, netwerkmogelijkheden en kapitaal beschikbaar te stellen aan vrouwen in de Verenigde Staten. In maart van dit jaar heeft de Stichting 50 miljoen dollar toegekend voor de financiering van een programma voor vrouwen. Daarmee is de toezegging van de Stichting van vijf jaar geleden verdubbeld! Tory Burch is ook actief in de zakenwereld en zit in het bestuur van de Council of Fashion Designers of America, de Society van Memorial Sloan-Kettering Cancer Center en de Barnes Foundation. Zij is ook betrokken bij het Jay H. Baker Retailing Center aan de Wharton School.

Als modeontwerpster is Tory Burch een zakenvrouw met een hart voor empowerment van vrouwen. Haar gelijknamige stichting helpt vrouwelijke ondernemers succesvolle bedrijven op te bouwen. Het werd in 2009 opgericht om kleine ondernemingen in handen van vrouwen te steunen. De stichting helpt ook vrouwenbedrijven groeien. Dit is slechts één van haar vele filantropische activiteiten. Het werkt om vrouwen mondiger te maken en nieuwe normen te creëren.

De Tory Burch online shop

Als je op zoek bent naar designerkleding en -schoenen, ben je waarschijnlijk wel eens in een van de winkels of boetieks van Tory Burch geweest. Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar schoenen of een clutch, de Tory Burch online shop kan je helpen. Er zijn veel geweldige aanbiedingen en kortingen op de Tory Burch website. Veel van deze aanbiedingen kunnen worden gecombineerd met andere promoties. Op deze manier kun je een goede deal krijgen voor merkkleding en schoenen zonder de bank te breken.

U kunt winkelen met creditcard, paypal en andere betaalmethoden. Houd er echter rekening mee dat deze winkel geen cheques of facturen als betaling aanvaardt. U zult op de hoogte worden gebracht van eventuele problemen met de betaling. Zodra u uw aankoop hebt gedaan, kunt u kiezen tussen gratis standaardverzending en expresverzending. Bestellingen worden gewoonlijk binnen drie werkdagen geleverd. Maak je geen zorgen, je zult iets vinden dat past bij je stijl en budget.

De stijl van het merk Tory Burch wordt doorgaans omschreven als “preppy-boho”. Tory Burch weet een goed evenwicht te vinden tussen tijdloos design en hedendaagse gevoeligheid. Tory Burch is uniek Amerikaans en belichaamt een bepaalde stijl met haar iconische dubbel-T logo. Hoewel het merk gevestigd is in New York City, heeft het wereldwijd meer dan 300 boetieks.

Bespaar in de Tory Burch Sale

Je kunt flink besparen tijdens de halfjaarlijkse Tory Burch Sale. De uitverkoop omvat de recent gelanceerde trendstukken van de ontwerper en de best verkochte klassiekers. U kunt 25% extra besparen bij aankoop van een paar luxe muiltjes. Dit is een korte termijn verkoop, maar de items zullen snel uitverkocht zijn. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, moet u nu uw spullen veilig stellen. De Tory Burch Sale eindigt op 4 juli.

Nu is het tijd om te winkelen. De halfjaarlijkse Tory Burch uitverkoop is nog steeds bezig! Alle artikelen zijn 25% goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, waardoor deze uitverkoop een van de beste van het jaar is! Enkele van de best verkochte stukken zijn de Miller Cloud Shearlings, die minder dan de helft van hun oorspronkelijke verkoopprijs kosten. Zoals altijd, de voorraad verkoopt snel, dus snel handelen. Bezoek de Tory Burch website om de uitverkoop te bekijken!

De Ines Espadrille, oorspronkelijk $228, is een ruimere schoudertas met drie aparte compartimenten. Met een klassiek gewatteerd ontwerp is deze tas perfect voor het meenemen van spullen voor het geval dat. De Fleming Soft Convertible Shoulder Bag, oorspronkelijk $598, is nu verkrijgbaar voor $360. Het is voorzien van een ritssluiting, een schouderriem met ketting en een ritssluiting aan de bovenkant.

Een andere populaire stijl in de Tory Burch Sale is de Miller Cloud Sandal. Het is een klassieke stijl die comfortabel en trendy is. Het heeft een suède bovenkant met omgekeerd lam voering. Het is ook een geweldige overgangsschoen en is in de uitverkoop voor bijna $100 minder dan de oorspronkelijke prijs. Als u op zoek bent naar nieuwe schoenen, overweeg dan dit modieuze paar! Er is veel mode met een enorme korting in de Tory Burch Sale.

In de Tory Burch Sale vind je prachtige stukken tegen betaalbare prijzen. Deze verkoop is beperkt tot twee keer per jaar, meestal in de zomer en met Kerstmis. Je kunt er alles vinden, van de kenmerkende stijlen tot de Tory Sport collectie voor vrouwen. De missie van Tory Burch om vrouwen mondiger te maken en de perfecte luxeproducten te creëren, heeft van het bedrijf een enorm succesvol lifestylemerk gemaakt. Mis dus niet de kans om flink te besparen in de Tory Burch Sale.

De dameskleding uit het Tory Burch assortiment is modern en comfortabel. De collectie omvat ook accessoires zoals handtassen, portemonnees en sjaals. Tory Burch biedt ook Apple Watch armbanden die een designer tintje geven aan je geliefde gadget. Als u een fan bent van designerstijl, moet u ook de zonnebrillencollectie bekijken. Ze zijn er in verschillende kleuren en vormen met geometrische patronen.

Titel

Nach oben