MCM

MCM Moderne Creatie München

Als je je afvraagt wat MCM inhoudt, dan ben je hier op de juiste plaats. Dit artikel gaat over de geschiedenis van het merk, zijn producten en zijn klanten. We nemen ook een kijkje naar de Cognac Visetos, de signatuur van het bedrukte materiaal met logo van het bedrijf. Je zult leren waarom dit merk zo populair is bij beroemdheden. Dit luxe modemerk werd in 1976 opgericht als Michael Cromer Munich. Hun producten staan bekend als geraffineerd en comfortabel, en hun logo is een mode-icoon.

MCM is een modemerk

MCM is een in Duitsland gevestigd modemerk dat in 1976 werd opgericht door Michael Cromer Munchen. De bagage van MCM, geïnspireerd op het merk Louis Vuitton, was populair bij sterren als Diana Ross en Cindy Crawford. In de jaren ’80 was MCM een cultmerk en werden de koffers gedragen door onderdanige dragers in Dynasty. Tegen de jaren 1990 had MCM 250 winkels over de hele wereld geopend en Herb Ritts ingehuurd voor haar reclamecampagnes. Bij het bedrijf was ook Cindy Crawford te zien, die naakt reclame maakte voor MCM-tassen. Ondanks het aanvankelijke succes kreeg het merk MCM in de jaren negentig te kampen met financiële problemen.

Het bedrijf is al lang geassocieerd met de legendarische KONIG galerie. Een nieuwe kunstruimte, KONIG Seoul, zal een filiaal openen in Gangnam, waar het merk momenteel aan het uitbreiden is. De laatste samenwerking tussen MCM en KONIG was in Tokio, maar de nieuwe samenwerking is in Seoel. Het is een bewijs van de inzet van het merk om kunstenaars te steunen. En aangezien MCM’s doelgroep jonger is dan veel van haar concurrenten, is de onderneming van plan haar mannencollectie uit te breiden.

Het bedrijf bedient al meer dan twintig jaar klanten van private labels en modemerken. In die tijd heeft de onderneming haar productaanbod verbreed en zich op nieuwe gebieden begeven. MCM biedt alles, van patroon- en merkontwerp tot snijden en sourcen en verpakken. Of u nu op zoek bent naar designerkleding of streetwear, u vindt het bij MCM. Voor meer informatie over MCM kunt u terecht op de website van het bedrijf: MCM is een modemerk dat aantrekkelijk is voor millennials.

Reiservaring

MCM’s nieuwste bagagecollectie is een eerbetoon aan de rijke reisgeschiedenis van het merk. Elk stuk heeft een kenmerkend ontwerp geïnspireerd op invloedrijke momenten uit de muziekgeschiedenis. De MCM Luft reistas is verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij het legendarische verleden van het merk. Het met leer gevoerde interieur van de tas biedt voldoende ruimte voor kleding en accessoires. De bagage zal in het voorjaar van 2019 in de winkels en online verkrijgbaar zijn.

De SS19 MCM-collectie bouwt voort op de reisgeschiedenis van het bedrijf en presenteert een allesomvattende lifestyle-reeks. De collectie is geïnspireerd op luchtsporten en viert de vrijheid van beweging en handsfree reizen. De creatieve visie van het merk voor deze collectie is geworteld in zijn erfgoed op het gebied van reizen en sport en benadrukt de dynamiek van zijn ambacht. MCM laat zich ook inspireren door de praktische uniformen van piloten.

Vandaag is het bedrijf een wereldmacht in de luxe reisartikelenindustrie. MCM vindt zijn oorsprong in München en put inspiratie uit een verscheidenheid van culturele invloeden. Naast het rijke erfgoed op het gebied van reizen, maakt het merk gebruik van geavanceerde technieken om functionele reisaccessoires te creëren. MCM’s erfgoed op het gebied van reizen blijkt duidelijk uit het gebruik van materialen als leer, nylon en zilverkleurig ripstop in de collectie.

MCM online winkel

Een MCM online shop is een geweldige manier voor klanten om producten te kopen die zij op de website van het bedrijf hebben gezien. Het bespaart klanten tijd door hen in staat te stellen artikelen te kopen wanneer zij dat willen. Vaak zijn de prijzen ook goedkoper dan in een winkel. U kunt op elk moment van de dag of nacht winkelen voor tassen en andere accessoires en bovendien geld besparen wanneer u online koopt. Hieronder volgen enkele tips voor het winkelen in een MCM online shop.

Kwaliteit is altijd een probleem als je bij het merk MCM koopt. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder fijn leder. Naast het gebruik van hoogwaardige materialen zijn MCM-producten ook zeer duurzaam, zodat hun eigenaars ze jarenlang kunnen gebruiken. Bij het kopen in een MCM online shop zijn de materialen, de stiksels en de sluitingen van bijzonder belang. Deze factoren maken een tas of accessoire van hoge kwaliteit tot een aankoop die de moeite waard is.

Terugsturen is makkelijk. Als u een MCM product heeft gekocht, kunt u het terugsturen voor een volledige terugbetaling of omruilen voor een ander product. Neem gewoon uw aankoopbewijs mee wanneer u een artikel terugstuurt. De MCM online shop aanvaardt graag retourzendingen op voorwaarde dat ze in perfecte staat en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Dit bespaart u het gedoe van het terugsturen van ongewenste artikelen. U kunt zelfs een gratis verzendlabel krijgen wanneer u de MCM online shop gebruikt.

Naast de MCM online shop kunt u de producten van het merk ook in een winkel kopen. MCM heeft verschillende winkels in de Verenigde Staten en is vertegenwoordigd in steden als Londen, Parijs en München. Naast de online winkels heeft MCM fysieke winkels in New York, Hong Kong, Seoul, Tokio en het Midden-Oosten. In de online winkel kunt u ook de producten en de prijzen van de verschillende producten op elke locatie bekijken en vergelijken.

Het merk MCM begon met eenvoudige draagtassen en koffers in vintage-stijl. Diana Ross en de Dynasty-acteurs waren slechts enkele van de beroemdheden die MCM tassen mooi vonden. In de jaren negentig begon de verkoop echter terug te lopen. In 2005 verplaatste de onderneming haar productie naar Zuid-Korea. Vandaag de dag zijn MCM-tassen gericht op jonge, stedelijke trendsetters. De tassen hebben unieke, op robots geïnspireerde details en passen perfect bij bijzondere snapbacks of designer sneakers.

Titel

Nach oben