Comme Des Garcons

Comme Des Garcons online shop

Als u op zoek bent naar een authentiek kledingstuk van Comme Des Garcons, bent u hier aan het juiste adres. U kunt de hele collectie online bekijken of een Comme Des Garcons-kledingstuk in beperkte oplage rechtstreeks bij het bedrijf kopen. Comme Des Garcons, de hoofdontwerper en enige eigenaar, is een Japans designhuis dat in Tokio is gevestigd. De ontwerpster, Rei Kawakubo, is sinds 1992 getrouwd met kunstenaar Adrian Joffe.

Comme Des Garcons werd in 1973 opgericht en is een van de oudste en meest iconische modelabels ter wereld. Het wordt geleid door de beroemde modeontwerpster Rei Kawakubo en verkoopt kleding, parfum en accessoires. CDG-kleding is populair bij jongeren over de hele wereld en er zijn veel online winkels die zich toeleggen op de verkoop van CDG-kleding. Bezoek bijvoorbeeld de Street Wear Cart om de grote selectie CDG-kleding te bekijken.

De CDG PLAY-lijn werd in 2002 gelanceerd. Met zijn hartvormige logo is deze lijn onmiddellijk herkenbaar. Hoewel niet alle lijnen van het bedrijf draaien om CDG PLAY, vindt u het logo op Bretonse topjes, T-shirts met stippen en hoodies. Maak echter niet de fout te denken dat het hartvormige logo representatief is voor de hele collectie.

COMME Des Garcons Sale

De volgende COMME des GARCONS uitverkoop zal dit voorjaar in Parijs plaatsvinden. Het merk organiseert een uniek winkelfestival in een Parijse garage. Het evenement, dat voor het publiek toegankelijk is, zal vroegere collecties van Rei Kawakubo laten zien. Om deel te nemen is een uitnodiging vereist, die kan worden verkregen bij Vogue Paris. Het evenement vindt plaats van 23 tot 25 november in Garage Vaugirard.

Als je in New York woont, ga dan dit weekend naar de Comme des Garcons Sale. Het is een vierdaags evenement waar artikelen tot 70% van de normale prijs worden afgeprijsd. Het evenement wordt gehouden in de Kroatische Kerk op West 41st Street. In de flyer hieronder staan de afgeprijsde koopwaar en aanbiedingen. Voor een nieuwe garderobe zijn deze designerstukken een geweldige manier om een van de hotste trends van het seizoen te pakken te krijgen.

Het hoofdkantoor van het merk is gevestigd in Aoyama, Tokio, Japan, met concept stores in Osaka, Kyoto en Fukuoka. Er zijn ook tientallen traditionele winkels wereldwijd, waaronder flagship stores in Parijs, Rue du Faubourg St Honore en West 22nd Street in New York City. Ze zijn ook verkrijgbaar in online winkels. Als u geïnteresseerd bent in de online collecties, moet u zeker de uitverkoopsectie bekijken.

Het Comme des Garcons label is synoniem met avant-garde design. Het label werd eind jaren zestig in Tokio opgericht door de legendarische Japanse ontwerpster Rei Kawakubo, die het merk baseerde op de tekst van een populair liedje. Het merk heeft zich uitgebreid tot talrijke diffusielijnen en pop-upwinkels over de hele wereld. In Japan heeft het merk een cultstatus en is het een begrip.

Een goede plek om CDG shirts te vinden is Street Wear Cart. Deze online winkel heeft een grote selectie betaalbare CDG-kleding, waaronder jeans, overhemden en t-shirts. Een goede plek om je volgende CDG t-shirt te vinden is de Comme Des Garcons website. Je kunt zelfs een Comme Des Garcons uitverkoop vinden bij Street Wear Cart. Ze zijn altijd op zoek naar goede deals, en hun verkoop is geen uitzondering.

Titel

Nach oben