Fear Of God

FOG Fear Of God online winkel

De FOG Fear Of God online winkel is de nieuwe flagship shop van het streetwear label. Het merk, dat in 2008 werd opgericht door Jared Leto, heeft de afgelopen jaren veel succes gekend en timmert flink aan de weg. De gelijknamige winkel biedt zowel dames- als herenkleding aan en heeft een goed gesorteerde afdeling met eerste levensbehoeften. Je kan er ook de nieuwe loungewear lijn van het merk kopen. Maar voordat u kleding van Fear of God koopt, moet u eerst iets over het merk weten.

De Fear of God online shop verkoopt echte, authentieke streetwear van het bedrijf. Het merk werd in 2012 opgericht door Jerry Lorenzo, de zoon van een beroemde honkbalspeler. De kledinglijn is ontworpen door Lorenzo, een beroemde mode-ontwerper. Het bedrijf heeft ook kleding op maat gemaakt voor Justin Bieber voor zijn wereldtournee. U kunt de nieuwste ontwerpen in deze winkel vinden. Voordat u uw Fear Of God-kleding koopt, moet u er echter zeker van zijn dat de winkel waar u winkelt, door het bedrijf is erkend.

Als u een fashion statement wilt maken met uw Fear Of God kleding, kunt u kijken naar de Essentials lijn van het merk. Deze artikelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer duurzaam. Prijzen variëren van $44 tot $3.500 dollar. Of u nu op zoek bent naar een nieuw sweatshirt of een chique jas, u vindt wat u zoekt. U vindt er ook een ruime keuze aan accessoires om uw look compleet te maken.

Titel

Nach oben