Heron Preston

Heron Preston Johnson – Kunstenaar, Ontwerper, DJ en Content Creator

Heron Preston Johnson is een Amerikaanse kunstenaar, ontwerper, DJ en content creator. Hij begon zijn carrière als ontwerper bij Nike en kwam daarna bij het creatieve team van Kanye West. Later richtte hij zijn eigen kledinglijn op. Zijn werk staat hoog aangeschreven en is in talrijke tijdschriften en boeken opgenomen. U kunt zijn volledige biografie hier lezen. Wij hebben wat van zijn werk verzameld om u te helpen beslissen of hij geschikt is voor u.

Heron Preston is een artiest

Heron Preston Johnson is een Amerikaanse kunstenaar, creatief directeur, ontwerper, DJ en content creator. Hij begon zijn carrière als Nike-ontwerper voordat hij bij het creatieve team van Kanye West kwam. Na een succesvolle carrière bij Nike, richtte Heron Preston zijn eigen kledinglijn op. Vandaag de dag heeft zijn stijl invloed gehad op veel van de hipste ontwerpers van vandaag. Leer meer over hen. In dit artikel kijken we naar enkele van hun meest opmerkelijke werken.

Heron Preston is artiest, creatief directeur, kledingontwerper en DJ. Zijn streetwear lijn lanceerde in 2017, en hij heeft samengewerkt met vele invloedrijke artiesten en merken, waaronder Kanye West en Virgil Abloh. Hij heeft ook een zine gemaakt met de kunstwerken van zijn vader. Preston heeft lofbetuigingen ontvangen van talrijke publicaties en werkt momenteel aan verschillende projecten waarin zijn uiteenlopende talenten worden gecombineerd. Hij woont momenteel in Los Angeles maar heeft over de hele wereld gewerkt.

De stijl van Heron Preston wordt gekenmerkt door zijn bereidheid om samen te werken met merken die zijn werk ondersteunen. Naast zijn werk voor merken als Ford, GQ, Supreme en Sprite, heeft Preston zijn naam geleend aan veel verschillende creatieve ondernemingen. Hij treedt ook regelmatig op tijdens grote evenementen en festivals, waaronder Coachella. In 2018 bracht Preston een mixtape uit genaamd ONE HUNDO en een zine genaamd Honorable Profession, waarin enkele van zijn vaders foto’s van misdaadscènes waren opgenomen.

Na zijn afstuderen aan de Parsons School of Design richtte Preston een succesvol streetwearmerk op onder de naam BEEN TRILL. Het bedrijf verwierf een grote aanhang via Tumblr-content. De groep bracht mixtapes uit, organiseerde feesten en ontwierp high-end streetwear items. Preston werkte ook samen met het New York City Sanitation Department om een collectie van zero-waste kleding te ontwerpen. Naast zijn streetwear-lijn was Preston ook creatief adviseur voor Kanye West en zijn Yeezy-collectie.

Hij is een ontwerper

Heron Preston is een veelzijdig artiest, modeontwerper, DJ en cultureel icoon. Zijn werk belichaamt een gedurfde esthetiek en weerspiegelt de nieuwe golf van cultuur. Na te zijn afgestudeerd aan de Parsons School of Design, heeft hij een succesvolle carrière in de mode-industrie opgebouwd. In 2016 presenteerde Preston op de New York Fashion Week een collectie gemaakt van gerecyclede uniformen van vuilnismannen. Hij heeft gewerkt met verschillende klanten, waaronder HP Inc, Nike en Reebok, en staat bekend om zijn onvoorspelbare stijl.

Heron Preston werkt momenteel aan verschillende projecten. Het meeste van zijn huidige werk beweegt zich op de grens tussen kunst en mode. Momenteel lanceert hij een exclusieve mannencollectie tijdens de Paris Fashion Week, evenals een boekje met de kunstwerken van zijn vader. Hoewel zijn modecarrière nog jong is, bewijst Preston nu al dat hij een talent is dat het nastreven waard is. De modeontwerper heeft de weg gebaand voor een nieuw tijdperk in de mode-industrie met zijn innovatieve ontwerpen en mode van hoge kwaliteit.

Heron Preston’s werk is geïnspireerd door zijn vader, een politieagent. Zijn eerste collectie was getiteld Uniform en werd geleverd in samenwerking met het New York City Department of Sanitation. Sindsdien heeft hij gewerkt met merken als Carhartt, Virgil Abloh’s Off-White en NASA. Zijn werk heeft hem een aantal samenwerkingen opgeleverd met gerenommeerde bedrijven en beroemdheden.

Preston werkt niet alleen samen met DSNY, maar put in zijn werk ook vaak uit de Russische cultuur. Zijn ontwerpen bevatten vaak cyrillische letters die “stijl” spellen en maken deel uit van een groeiende trend van gezeefdrukte afbeeldingen. Preston heeft ook samengewerkt met het Department of Sanitation in New York, een creatief en milieuvriendelijk project. Zijn “Style”-logo, bijvoorbeeld, combineert de letters van het Cyrillische alfabet met een tekening van een reiger door John James Audubon.

Hij is een DJ

Kunstenaar, ontwerper en creatief directeur Heron Preston heeft een ongelooflijk succesvolle carrière als DJ en creatief directeur achter de rug. Hij is een cultureel icoon en een belangrijke kracht in de hedendaagse straatcultuur. In 2016 lanceerde hij een zero-waste kledingcatalogus in samenwerking met het NYC Department of Sanitation. Hij presenteerde onlangs zijn herfst-wintercollectie tijdens de Paris Fashion Week en werkt samen met NASA aan een zine over het werk van zijn vader.

Twee jaar geleden was Preston aan het zwemmen in de Middellandse Zee toen hij zijn coming-to-Jesus moment had. Het bleek dat Preston namaak T-shirts verkocht met bedrijfslogo’s, die hij doorverkocht op social media sites. Hij draaide zelfs het Nascar logo om en beweerde dat ze afgekeurd waren. Het incident leidde echter tot een carrièresprong voor Preston. Nu verdient hij de kost door te doen waar hij van houdt.

Preston is geboren en getogen in San Francisco en behaalde zijn B.B.A. in Design aan de Parsons School of Design. Daarna werkte hij voor Virgil Abloh’s Off-White en Nike voordat hij in 2016 zijn eigen merk begon. Zijn kledinglijn vertaalt een Cyrillisch woord voor “stijl” in een oranje tint. Het is voorzien van een reeks vogelprints in felle kleuren. Preston’s gelijknamige label heeft samengewerkt met Virgil Abloh’s Off-White, Carhartt en NASA.

Naast DJ is Preston ook artiest, ontwerper en social media expert. Hij was medeoprichter van het iconische streetwear merk Been Trill met Virgil Abloh. Later werkte hij samen met Kanye West aan zijn kledinglijn Yeezy. Hij richtte ook zijn eigen streetwear lijn op, Heron Preston. Het merk biedt een scala aan streetwear-artikelen, waaronder jassen in utility-stijl, camouflage sweatshirts en grafische T-shirts.

Hij is een fotograaf

Heron Preston is een creatieve ziel wiens werk overal op het internet te vinden is. Hij heeft een aantal verschillende projecten, variërend van het maken van streetwear tot DJ-en tot fotografie en design. Hij groeide op in San Francisco maar verhuisde naar New York City toen hij begin twintig was. Hij studeerde aan de Parsons School of Design in Greenwich Village, waar ook andere creatieven zoals Marc Jacobs en Tom Ford hebben gestudeerd.

Als ontwerper heeft Preston samengewerkt met de New York City Sanitation Department om uniformen te herwerken. In 2016 ontwierp hij een zero-waste collectie genaamd UNIFORM, die werd gelanceerd in de Salt Shed in New York City. Heron Preston’s belangstelling voor uniformen gaat terug tot de werkkleding van zijn vader, die hij fascinerend vond. Deze preoccupatie heeft zijn werk altijd geïnspireerd, en hij heeft een bijzondere voorliefde voor streetwear-subculturen.

Geïnspireerd door zijn vader heeft Heron Preston een kledingcollectie ontwikkeld die geïnspireerd is op zijn werk en passie voor duurzaamheid. Hij heeft samengewerkt met bekende modehuizen als Virgil Abloh’s Off-White en Levi’s. Hij heeft zelfs samengewerkt met beroemdheden als Kanye West en het New York City Department of Sanitation om een duurzame collectie te creëren. De collectie is een prachtige viering van het alledaagse, en Preston ontwierp het met de wereld in gedachten.

Een ander project van Heron Preston is een 3D-geprinte sneaker. De schoen is de eerste in zijn soort die op de markt komt. De schoen werd ontwikkeld in samenwerking met de in Londen gevestigde schoenontwerper Mr. Bailey, die bekend staat om zijn futuristische ontwerpen. Heron Preston heeft al samengewerkt met Kanye West en Virgil Abloh. De ontwerper werkt ook samen met een aantal andere merken aan duurzaamheidsprojecten, en zijn nieuwste project is een samenwerking met het opkomende techbedrijf Zellerfeld.

Hij was een DJ

Een DJ, gewoonlijk afgekort als DJ, is een persoon die opgenomen muziek draait voor een publiek. Er zijn vele soorten DJ’s, waaronder radio-DJ’s, club-DJ’s, turntablists en mobiele DJ’s. Sommige DJ’s bespelen zelfs instrumenten om de muziek te mixen. De genres van muziek die zij kunnen draaien variëren, en sommige DJ’s hebben meer dan één baan. Om een succesvolle DJ te zijn, moet je niet alleen een passie hebben voor een bepaald muziekgenre.

Hij bracht platen in de ether en interviewde artiesten die hem steunden. Hij had ook een diep inzicht in live muziek en zei dat Rare Earth op hun hoogtepunt de beste band ter wereld was. Hij kende ook de industrie goed en werkte met veel verschillende artiesten in de muziekbusiness. Zijn bekendste wapenfeit was echter het winnen van de ASCAP Rhythm and Soul Award 2009 voor Best R&B/Hip-Hop Song.

Heron Preston online shop

De Heron Preston online shop biedt kleding en accessoires van de ontwerper. De Californiër is ook bekend om zijn samenwerkingen met verschillende merken zoals Nike en Been Trill. De ontwerper richtte zijn gelijknamige merk op in 2016 en werkte al samen met Virgil Abloh’s Off-White, Carhartt en NASA. Naast zijn kledinglijn biedt de Heron Preston online shop ook overblijfselen van zijn laatste samenwerkingen.

De Heron Preston Online Shop biedt een ruime keuze aan ontwerpen uit de nieuwe collectie van de ontwerper. De ontwerper haalt zijn inspiratie uit streetwear en sport. Zijn collecties zijn voorzien van trendy graphics, logopatches en felle oranje tinten. Zelfs een trui is versierd met grafische prints. De zwart-witte kleurencombinatie accentueert de oranje details van de trui. De Heron Preston online shop verkoopt kleding voor mannen en vrouwen en verzendt wereldwijd.

Titel

Nach oben