Patrizia Pepe

Patrizia Pepe online winkel

Als u op zoek bent naar een trendy jurk, kunt u deze kopen in de Patrizia Pepe online shop. De nieuwste collectie van de Italiaanse ontwerper is de meest stijlvolle en toch betaalbare optie. Het wordt gekenmerkt door perfecte snitten, materialen van hoge kwaliteit en onconventionele ontwerpen. De collectie van Patrizia Pepe heeft vele gezichten: dynamisch, vrouwelijk en elegant. De couturecollectie omvat zowel metallic en gouden looks als Rockieston en is een goede plaats om uw zoektocht te beginnen.

Wanneer u een product koopt in de online shop van Patrizia Pepe, kunt u kiezen uit verschillende opties. Als u liever online winkelt, vindt u hier veilige en handige betaalmogelijkheden. Als u liever met een creditcard betaalt, kunt u PayPal of uw creditcard gebruiken. U zult merken dat de online winkel van Patrizia Pepe verschillende manieren biedt om uw aankoop te betalen.

Patrizia Pepe is een Italiaans merk dat bekend staat om haar rock ‘n’ roll stijl. Wie op zoek is naar een chique outfit, maar zich niet wil vastleggen op de stijl van één ontwerper, kan terecht in de online shop van Patrizia Pepe. Wees gewaarschuwd: dit Italiaanse merk is niet voor lafaards. Patrizia Pepe staat bekend om haar pumps met hoge hakken en haar maatkleding en is niet voor de casual vrouw. Het merk is opgericht door Patrizia Bambi en Claudio Orrea en beschikt over een eigen online vertaalteam.

Patrizia Pepe is een Italiaans modemerk dat in 1993 werd opgericht door Patrizia Bambi. Het merk, dat bekend staat om zijn modieuze dameskleding en accessoires, heeft zijn assortiment uitgebreid met dames- en herenkleding. Naast Italië heeft het merk ook vestigingen in Griekenland, Perzië, Marokko en Azerbeidzjan. De huidige collectie is de nieuwste en meest opwindende toevoeging aan de Patrizia Pepe online shop.

Patrizia Pepe Sale

Als u een prachtig stuk Italiaanse mode wilt bezitten, moet u eens een kijkje nemen bij Patrizia Pepe. Een fan van de ontwerpster is actrice Elisabetta Canalis, die graag de collecties van het label draagt. Fans van Patrizia Pepe zijn ook populair over de hele wereld, zoals Katy Perry, Avril Lavigne, Bonnie Strange, Michelle Hunziker en anderen. De ontwerpster is bekend om haar leren jassen en jacks, en ook om haar tassencollectie.

Patrizia Pepe Sale brengt individualiteit en creativiteit naar de Outletcity Metzingen. Het Italiaanse merk werd in 1993 opgericht door Patrizia Bambi en Claudio Orrea. Het bedrijf, opgericht door de creatieve geest en mode-ontwerper, ontwikkelde zich vanuit een textielfabriek. Het doel van Patrizia Bambi is kleding te produceren die de individualiteit en creativiteit van een vrouw tot uitdrukking brengt en tegelijkertijd een geraffineerde esthetiek behoudt.

Na haar mode-opleiding aan de universiteit van Milaan werkte Patrizia Pepe als assistent-manager in Florence. Na een ontmoeting met Claudio Orrea, een ervaren textielfabrikant en marketingspecialist, werd zij geïntroduceerd in de wereld van de mode. De ontwerper krijgt een voorliefde voor de wereld van de mode en begint te experimenteren met pluche kleding. De naam van het label is afgeleid van het woord “pepe” (peper). Patrizia Bambi werd geïnspireerd door pikant eten en besloot het label zo pikant mogelijk te maken.

Titel

Nach oben